Για να βάλετε τα κολοκυθάκια εύκολα στη διατροφή σας
Υλικά
- 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε ροδέλες
- Σάλτσα για πίτσα
- 150 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- Ιταλικά καρυκεύματα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Καλύψτε το καθένα με σάλτσα πίτσας, μοτσαρέλα, τριμμένη παρμεζάνα και ιταλικό καρύκευμα.
- Ψήστε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Αφήστε τα να κρυώσουν και απολαύστε τα!
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!