Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές σε ένστολο γιατί δημοσίευσε προσωπικες στιγμές της πρωην συντρόφου του για να την εκδικηθεί. Ο 21χρονος ένστολος υπηρετεί τη θητεία του σε στρατόπεδο της Καλυμνου με το βαθμό του στρατιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην σύντροφος του 20 ετών εμφανίστηκε στο ΤΑ Κερατσινίου Δραπετσώνας και υπέβαλε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της, καθώς διαπίστωσε ότι στο Διαδίκτυο κυκλοφορούσε βίντεο με προσωπικές τις στιγμές, τις οποίες είχε στείλει μόνο σε προσωπικό μήνυμα στον 21χρονο
Η ίδια ενημερώθηκε από έναν άγνωστο προς εκείνη χρήστη του Instagram, o οποίος την ενημερώνει για το σχετικό υλικό που είχε δημοσιευθεί στο TELEGRAM.
Μάλιστα στο δημοσιευμένο βίντεο φαινόταν και το όνομα του προφίλ της στο instagram, χωρις να φαίνεται στο βιντεο το πρόσωπο της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αμέσως επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος φαίνεται να παραδέχτηκε την πράξη του και να προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια, καθώς είχαν χωρίσει.
Ο 21χρόνος ένστολος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από στρατονόμο, μέσα στο στρατόπεδο που υπηρετεί. Ο στρατιώτης, είναι αντιμέτωπος για εκδικητική πορνογραφία, ενώ αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!