Με το ποσό των 149.614 ευρώ χρηματοδοτήθηκε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου Δίου-Ολύμπου (ΔΕΥΑΔΟΛ) από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την αναβάθμιση τεσσάρων υδρευτικών γεωτρήσεων του Δήμου. Πρόκειται για υδρευτικές γεωτρήσεις στις δημοτικές κοινότητες Αγίου Σπυρίδωνα, Δίου, Κονταριώτισσας και Νέας Εφέσου.
Η χρηματοδότηση έγινε μετά από πρόταση που κατέθεσε η ΔΕΥΑΔΟΛ στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 του Υπουργείου Εσωτερικών στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και στον Άξονα Προτεραιότητας «Παροχή πόσιμου νερού και διαχείριση υδάτων».
Με τον τρόπο αυτό θα αναβαθμιστούν οι υδρευτικές γεωτρήσεις, στις οποίες παρατηρούνται ενδείξεις παλαιότητας και προβλήματα στην επάρκεια υδροδότησης των αντίστοιχων οικισμών και θα επιτευχθεί η παροχή ποιοτικού πόσιμου νερού.
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου Δίου-Ολύμπου ευχαριστούν τον Υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, για την συνδρομή του στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα ζήτημα που αφορά στην υγεία και την ποιότητα ζωής των δημοτών.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!