Η 34χρονη γυναίκα που ομολόγησε την ανθρωποκτονία του συντρόφου της, Κώστα Σιαμήτρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.
Η κατηγορούμενη, η οποία βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ ήταν κρατούμενη και έπρεπε να διακομιστεί για εξετάσεις. Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η απολογία της είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, αλλά λόγω της κατάστασης της υγείας της, της δόθηκε νέα προθεσμία.
Η υπόθεση είχε αναστατώσει την περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, καθώς η 34χρονη είχε καταγγείλει τη δήθεν εξαφάνιση του συντρόφου της, ενώ στην πραγματικότητα τον είχε σκοτώσει και τον είχε θάψει στην αυλή του σπιτιού τους.
«Είχε συνεργό» λέει η οικογένεια
Ο δικηγόρος της κόρης του θύματος, Αναστάσιος Ντούγκας, υποστήριξε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας συνεργός στην υπόθεση, υπογραμμίζοντας την ανατριχιαστική εικόνα του παιδιού να παίζει πάνω από τον τάφο του πατέρα του.
Αναφέρθηκε επίσης στις υποψίες ότι η κατηγορούμενη δεν μπορούσε να εκτελέσει μόνη της την πράξη λόγω του μεγέθους του θύματος και του δύσκολου εδάφους.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Δημήτρη Μυλωνέρο, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ατύχημα, αλλά η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ενδείξεις που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο το θύμα να θάφτηκε ζωντανό. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η γυναίκα δεν θα μπορούσε να έχει εκτελέσει μόνη της την πράξη της μεταφοράς του θύματος και της δημιουργίας του τάφου.
Η 34χρονη έχει κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς συνεχίζονται οι έρευνες και η αναγνώριση των υπολοίπων στοιχείων του εγκλήματος.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!