Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 και ώρα 07.00 έως την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025 και ώρα 18.00 ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Μακρυγιάλου (455 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης - Μεθώνης (459 χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).
Επιπλέον θα ισχύει αποκλεισμός εισόδου των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο από τον ανισόπεδο κόμβο Μακρύγιαλου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης - Μεθώνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης.
Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, επισημαίνει η ΕΛΑΣ.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!