Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας στις 21 Μαρτίου, η Διεύθυνση Δασών Πιερίας, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, διοργανώνουν επιμορφωτικές Ημερίδες στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης με θέμα "Κλιματική Κρίση: Προστασία & Αειφορική Διαχείριση Δασών", απευθυνόμενη σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η ημερίδα για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 10:00 π.μ., ενώ για την Πρωτοβάθμια την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 10:45 π.μ.















0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!