Μετά της εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε ο έτερος υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας, κ Γαβρίδης Γιώργος την Μεγάλη Τρίτη, και την απόφαση που εκδόθηκε την Μεγάλη Πέμπτη, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ, οριστικά, για τα επόμενα τουλάχιστον 4 χρόνια θα είναι ο κ. Γιάννης Συμεωνίδης και οι εκλεγμένοι του ψηφοδελτίου του, θ' αποτελέσουν το νέο ΔΣ της.
Θυμίζουμε ότι οι εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 7 Απριλίου και το αποτέλεσμα που προέκυψε μετά το τέλος της διαδικασίας ήταν 30 υπέρ του κ. Συμεωνίδη και 6 υπέρ του κ. Γαβρίδη.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!