Η Εφορεία Λόγου και Τέχνης της Ε.Π.Μ. Κατερίνης στο πλαίσιο των "Εαρινών Ημερών Μουσών 2025", με πολύ χαρά προσκαλεί τους μικρούς της φίλους να ανακαλύψουν "Τί κοινό έχουν ένα χαμόγελο, μια βούλα και ένα ηλιοτρόπιο ?"
Ένα ξεχωριστό παιδικό εργαστήρι γεμάτο με φαντασία, τέχνη και δημιουργία!
Στο εργαστήρι μας μπορούν να συμμετέχουν παιδιά 6 έως και 9 ετών, στις 23, 24 και 25 Απρίλη, από τις 18:00 έως τις 19:30, στο χώρο της Εστίας Πιερίδων Μουσών, πλατεία Πολιτισμού 1.
Η συμμετοχή των παιδιών είναι ελεύθερη.
Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο τηλ. 6932807015.
Σας περιμένουμε!!












0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!