HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φιλιππίνες: Τουρίστας μπήκε σε κλουβί κροκόδειλου νομίζοντας ότι είναι άγαλμα και δέχτηκε επίθεση (βίντεο)


Ένας 29χρονος τουρίστας ανέβηκε σε φράχτη στις νότιες Φιλιππίνες και μπήκε σε κλουβί κροκόδειλου για να βγάλει φωτογραφία, με αποτέλεσμα να δεχτεί άγρια επίθεση από το ζώο.


Ο άνδρας φέρεται να μπέρδεψε τον 4,5 μέτρων κροκόδειλο με ένα άγαλμα, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις και τους κανόνες ασφαλείας. Περίεργος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, πέρασε πάνω από έναν συρμάτινο φράχτη, περπάτησε μέσα στο νερό και χαμογελώντας έβγαλε το κινητό του για να τραβήξει selfie.




Ωστόσο, η θηλυκή κροκοδειλίνα ονόματι Lalay αντέδρασε αστραπιαία, επιτιθέμενη στον άνδρα και δαγκώνοντάς τον βάναυσα στο χέρι. Παρουσία τρομοκρατημένων επισκεπτών στο Kabug Mangrove Park and Wetlands, η Lalay ακινητοποίησε τον τουρίστα, ενώ στη συνέχεια τον δάγκωσε και στο πόδι, πραγματοποιώντας τον διαβόητο «θανάσιμο κύλινδρο», μια βίαιη τακτική που χρησιμοποιούν οι κροκόδειλοι για να κατασπαράξουν τα θηράματά τους.

Ο άτυχος άνδρας έμεινε παγιδευμένος μέσα στο κλουβί και υπέφερε από αφόρητους πόνους για περίπου 30 λεπτά, μέχρι τη στιγμή που ο υπεύθυνος φροντιστής του ζώου αποφάσισε να ρισκάρει τη ζωή του και να επέμβει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο φροντιστής χτύπησε την Lalay στο κεφάλι με ένα κομμάτι τσιμέντου, αναγκάζοντάς τη να χαλαρώσει τη λαβή της.

Οι παρόντες διασώστες τύλιξαν τα τραύματα του τουρίστα στο χέρι και το πόδι με πανί, για να σταματήσουν την αιμορραγία και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν πάνω από 50 ράμματα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια