Σοκ υπέστησαν τουρίστες από την Ολλανδία όταν διαπίστωσαν πως για μια διαδρομή μόλις 4 χιλιομέτρων από την Ερμού στο Παγκράτι, πλήρωσαν το εξωφρενικό ποσό των 292 ευρώ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παρέα των πέντε ατόμων είχε καλέσει το ταξί μέσω εφαρμογής και, παρόλο που η μετακίνηση ήταν για πέντε επιβάτες, αυτό δεν επιτρέπεται.
Μετά την άφιξή τους, οι τουρίστες δεν κατάλαβαν αμέσως γιατί το κόστος ήταν τόσο υψηλό. Ωστόσο, όταν πήραν ξανά ταξί από την Ακρόπολη για το Παγκράτι, το ποσό που πλήρωσαν ήταν μόλις 10 ευρώ.
Ρώτησαν τον νέο οδηγό για την μεγάλη διαφορά στις τιμές και εκείνος τους ενημέρωσε για την απάτη.
Ο οδηγός, σοκαρισμένος από την ιστορία, ειδοποίησε το Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής για την παράνομη χρέωση.











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!