Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, σας προσκαλούν σε σειρά ενημερωτικών ομιλιών με θέμα:
«Διαχείριση και Προφύλαξη του Κοινού από τα Κουνούπια»
Σκοπός των ομιλιών είναι η ενημέρωση των μελών για τους κινδύνους που σχετίζονται με τα κουνούπια και η παροχή πρακτικών συμβουλών για την πρόληψη και προστασία, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.
Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
• Τετάρτη 7 Μαΐου, ώρα 11:30 – Α’ ΚΑΠΗ
• Πέμπτη 8 Μαΐου, ώρα 11:30 – Β’ ΚΑΠΗ
• Τρίτη 13 Μαΐου, ώρα 10:30 – ΚΑΠΗ Κορινού
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Κατερίνης και θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης και απαντήσεων σε ερωτήσεις των μελών.
Η παρουσία σας είναι πολύτιμη.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!