Συνεργεία της ΔΕΥΑΚ με τη συνοδεία υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης προχώρησαν την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025, σε δεκάδες διακοπές των παροχών ύδρευσης σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Παραλία Κατερίνης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών που αντιστοιχούν σε μεγάλα χρηματικά ποσά.
Σημειώνεται ότι στους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων έχει γίνει επανειλημμένως σύσταση από την υπηρεσία ώστε να προχωρήσουν σε εξόφληση ή διακανονισμό της οφειλής τους και υπήρξε και έγκαιρη ενημέρωση για την επικείμενη διακοπή της παροχής τους, σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα και δεν προσέλθουν στη ΔΕΥΑΚ να ρυθμίσουν το χρέος τους.
Αντίστοιχες διακοπές των παροχών σε τουριστικές επιχειρήσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τις επόμενες ημέρες τόσο στην Ολυμπιακή Ακτή όσο και στον Κορινό, αλλά και στην πόλη της Κατερίνης. Επίσης, γίνεται γνωστό ότι μετά τη διακοπή της υδροδότησης, ο ιδιοκτήτης έρχεται αντιμέτωπος και με πρόστιμο που επιβάλλεται σύμφωνα τον κανονισμό της ΔΕΥΑΚ.
Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται ότι η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ προτίθεται να βάλει ένα τέλος στην αδικία που γίνεται σε βάρος των συνεπών καταναλωτών από τους στρατηγικούς κακοπληρωτές που επανειλημμένως δεν προχωρούν σε εξόφληση ή ρύθμιση των χρεών τους.
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης καλεί όσους καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές να προσέλθουν στην υπηρεσία και να διακανονίσουν το χρέος τους, κάνοντας χρήση και των ευνοϊκών ρυθμίσεων που βρίσκονται σε ισχύ.
Η ΔΕΥΑΚ ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης για τη συμβολή της.
Αναλυτικά για τη ρύθμιση οφειλών δείτε εδώ: https://deyakat.gr/?page_id=6241













0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!