Έντονες και πολλές διαμαρτυρίες, απολύτως δικαιολογημένες, δέχθηκε ο Δήμος μας για τα σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα και τις απίστευτες, πολύωρες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν χθες, Κυριακή 6 Ιουλίου 2025, κατά την επιστροφή των επισκεπτών από τον Δήμο μας στη Θεσσαλονίκη.
Αδυνατεί ο κοινός νους να καταλάβει γιατί αυτές οι εργασίες πρέπει να γίνονται Σαββατοκύριακα του Ιουλίου. Τα πολλά, συνεχόμενα και κατ’ εξακολούθηση προβλήματα των τελευταίων ετών στο οδικό δίκτυο από τα έργα που εκτελούνται, έχουν φέρει τους εκδρομείς και τις επιχειρήσεις του τόπου μας στα όριά τους, οι δε επιπτώσεις στην τοπική οικονομία είναι πολύ σοβαρές.
Επιτέλους πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να δουν ξανά τον προγραμματισμό των έργων και αντίστοιχα τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν στο υπόλοιπο του καλοκαιριού.
Φτάνει πια τόση ταλαιπωρία!Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!