HCN Fiber Connected

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Για τις 15 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη των δύο αγροτών που συνελήφθησαν στο μπλόκο της Νίκαιας


Για τις 15 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη των δύο αγροτών που συνελήφθησαν στο μπλόκο της Νίκαιας, την περασμένη Κυριακή (30/11).


Η υπόθεση επρόκειτο να εξεταστεί την Πέμπτη (4/12) από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, ωστόσο η διαδικασία δεν πραγματοποιήθηκε καθώς απουσίαζαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, οι οποίοι συμμετέχουν στις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Μετά την ανακοίνωση της αναβολής, οι αγρότες που βρίσκονταν στα δικαστήρια έκαναν σαφές ότι ο αγώνας τους συνεχίζεται. Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ, Ρίζος Μαρούδας, δήλωσε πως στις 15 Δεκεμβρίου θα υπάρξει ακόμα πιο ισχυρή παρουσία, με περισσότερα τρακτέρ και μαζική κινητοποίηση, ώστε να στηριχθούν οι δύο συνάδελφοί τους αγρότες και να απαιτηθεί η αθώωσή τους.


Παράλληλα, το μπλόκο της Νίκαιας παραμένει ενεργό και ενισχύεται καθημερινά, καθώς συνεχίζουν να φτάνουν αγρότες από όλη τη Θεσσαλία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια