Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος το βράδυ της Παρασκευής (26/12) έξω από κατάστημα στο χωριό Ματαράγκα, στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο ανήλικος δέχθηκε επίθεση από ομάδα τεσσάρων ατόμων που φορούσαν κουκούλες. Οι δράστες τον χτύπησαν με γροθιές και φέρεται να τον απείλησαν και με μαχαίρι. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ένας από τους φερόμενους δράστες έχει ήδη ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για αλλοδαπό, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αφορμή για το επεισόδιο ήταν ασήμαντη, ενώ τα πλήρη κίνητρα της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!