Το Λιτόχωρο ετοιμάζεται να παλέψει κάτω από την σκιά του Ολύμπου …!
Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026, οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και το τμήμα Πάλης, σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου – Ολύμπου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, διοργανώνουν το 2ο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας».
Το τουρνουά δεν είναι απλώς μια σειρά αγώνων, αλλά μια αληθινή γιορτή του αθλητισμού. Νεαροί παλαιστές αγόρια και κορίτσια από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα πατήσουν στο ταπί, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, θα μάθουν να αγωνίζονται με σεβασμό και θα ζήσουν από κοντά τις αξίες της προσπάθειας, της πειθαρχίας και του ευ αγωνίζεσθαι .
Μέσα από τη διοργάνωση, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους, να καλλιεργήσουν τον χαρακτήρα τους και να συνεχίσουν τη μεγάλη παράδοση της ελληνικής πάλης, ενός αθλήματος με βαθιές ρίζες στην ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν σύλλογοι και αθλητές από όλη τη χώρα, προσφέροντας θέαμα, ένταση και όμορφες αθλητικές στιγμές.
Έναρξη Αγώνων: 12:30 μ.μ.
Είσοδος: Ελεύθερη
Πληροφορίες :
Μπατάλας Βασίλης : 6945260381
Παπακωνσταντίνου Κώστας : 6980249822











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!