HCN Fiber Connected

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συγκλονιστικό βίντεο: Πέταξαν εκρηκτικό μηχανισμό στο κεφάλι βουλευτή – «Πονάω πολύ»


Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες Πέμπτη (8/1) στην Ονδούρα και συγκεκριμένα έξω από το Κογκρέσο, όταν η βουλευτής του Εθνικού Κόμματος (PN) Γκλάντις Ορόρα Λόπες δέχθηκε επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Συγκεκριμένα, ένας διαδηλωτής εκτόξευσε τον εκρηκτικό μηχανισμό προς το κεφάλι της βουλευτή ενώ αυτή έδινε συνέντευξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η Λόπες μεταφέρθηκε άμεσα στα επείγοντα, δηλώνοντας ότι πονάει πολύ και ότι έχει χάσει την ακοή σε ένα αυτί.


«Φτάνουμε στα επείγοντα, πονάω πολύ. Έχω χάσει την ακοή στο ένα αυτί, νομίζω ότι οι κάμερες με κατέγραψαν. Πρέπει να ζητήσω από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να με προστατεύσει», δήλωσε η Λόπεζ, η οποία παραμένει στο νοσοκομείο.


Από πλευράς του κόμματός της, υποστηρίζουν ότι υπεύθυνοι για την επίθεση ήταν ακροαριστεροί διαδηλωτές.

Οι αρχές της Ονδούρας έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί συλλήψεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια