Παρουσίαση καλής πρακτικής του Δήμου Κατερίνης στην κομποστοποίηση κλαδιών και χόρτων (θρυμματιστής) από γεωτεχνικούς του Δήμου, σε μαθητές του Γυμνασίου Κ. Μηλιάς έγινε χτες, στο Δημοτικό Πάρκο.
«Με την προτροπή του Δημάρχου, Ι. Ντούμου, η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η εθελοντική ενεργοποίηση των κατοίκων και ιδιαίτερα των μαθητών - μαθητριών του Δήμου Κατερίνης, σε θέματα αειφόρου ανάπτυξης, παραγωγής κομπόστ και προστασίας του περιβάλλοντος, τίθενται στο επίκεντρο των δράσεων μας» τονίζει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Κώστας Τσιουκάνης.
Αφορμή για τη δράση, στάθηκε θεματική ενότητα για το περιβάλλον που παρακολουθούν οι μαθητές και μαθήτριες του συγκεκριμένου σχολείου.

















0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!