HCN Fiber Connected

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το Σάββατο η μεγάλη γιορτή του καράτε


Η καρδιά του καράτε χτυπά αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης «Θ. Διαμαντόπουλος». Οι προετοιμασίες για τη μεγάλη αθλητική γιορτή βρίσκονται πλέον στην τελική τους ευθεία. Λέσχη Καράτε Budokan, Δήμος Κατερίνης και Π.Ε. Πιερίας, υπόσχονται μια διοργάνωση που θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους αθλητές, προπονητές και θεατές!

Περισσότεροι από 550 αθλητές και 40 σύλλογοι θα δώσουν το «παρών» σε μια γιορτή που έχει την  έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 780, ενώ η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων διασφαλίζεται από την παρουσία 20 έμπειρων διαιτητών

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 9 το πρωί με το τεχνικό μέρος των ΚΑΤΑ, ενώ γύρω στις 11 θα ακολουθήσει το αγωνιστικό KUMITE. Η διοργάνωση επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά την περσινή επιτυχία, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή μας. Οι Πιεριείς θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν καρατέκα κάθε ηλικίας που θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο τατάμι.


Μια μεγάλη αθλητική γιορτή στην Κατερίνη

Το Budokan Cup αποτελεί πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης, προσφέροντας υψηλό επίπεδο συναγωνισμού. Η διοργάνωση προάγει τις αξίες του καράτε και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των νέων. 

Οι κατερινιώτες θα γνωρίσουν από κοντά ένα άθλημα που χαρίζει σταθερά διεθνείς διακρίσεις στη χώρα μας και στην περιοχή μας. 

«Η περσινή εμπειρία λειτούργησε ως οδηγός για τη φετινή αναβαθμισμένη εκδοχή του κυπέλλου. Το καράτε στην Πιερία συνεχίζει να αναπτύσσεται, προσελκύοντας όλο και περισσότερους νέους στις πολεμικές τέχνες. Η αυριανή ημέρα αναμένεται να γεμίσει το στάδιο με ενέργεια, πειθαρχία και το δυναμικό πνεύμα των συμμετεχόντων», δήλωσε ο προπονητής της Λέσχης Καράτε Budokan Βασίλης Σταυριανίδης


Η είσοδος στους αγώνες είναι δωρεάν και προσκεκλημένοι είστε όλοι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια