Σαν σύγχρονος Ταρζάν, ένας 17χρονος από τη Λάρισα πηγαίνοντας για μπάνιο στους Νέους Πόρους Πιερίας πέτυχε κάτι το εντυπωσιακό. Κι αυτό διότι έπιασε 7,5 κιλά λαβράκι με το γυμνό του χέρι, γεγονός το οποίο απαθανάτισε.
Άλλωστε οι φωτογραφίες και οι αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν, αφού δεν είναι σύνηθες το φαινόμενο να κατορθώνει να πιάσει κανείς ψάρι, δίχως ειδικό εξοπλισμό, πόσο μάλλον σε τόσο νεαρή ηλικία.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!