HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο άτυχος που δαγκώθηκε απο αδέσποτα στο Νοσοκομείο Κατερίνης - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Σε πολύ άσχημη κατάσταση νοσηλεύεται ο άνθρωπος  που έπεσε εχθές θύμα των αδέσποτων σκυλιών που υπάρχουν στο προαύλιο του Νοσοκομείο Κατερίνης.

Συγκεκριμένα ο άτυχος κύριος  έχει κάταγμα στο αριστερό του πόδι και πολλά σοβαρά τραύματα απο τα δαγκώματα των σκυλιών.

Το χρονικό του περιστατικού

Ο κ. Χρήστος Κοτζαηλίας, ο οποίος βρίσκεται αυτό τον καιρό στην Κατερίνη για ολιγοήμερες διακοπές, πήγε στις 21/7/2017  στο νοσοκομείο Κατερίνης προκειμένου να μεταφέρει την μητέρα του η οποία επρόκειτο να επισκεφθεί έναν ανιψιό της  που έχει  εγχειρηθεί πρόσφατα.

Μαζί του είχε και τον δικό του εκπαιδευμένο σκύλο, αφού και ο ίδιος είναι φιλόζωος. Κατα την διάρκεια λοιπόν που περίμενε στην είσοδο του προαυλίου του νοσοκομείου, άρχισαν να του επιτίθενται αναίτια τα αδέσποτα που βρισκόταν εκεί κοντά. Προσέξτε! Επιτέθηκαν σε εκείνον και όχι στον σκύλο που είχε μαζί του!!! Σε όλη την διάρκεια της επίθεσης κράτησε τον δικό του σκύλο δεμένο μη θέλοντας να τον αφήσει να εμπλακεί και να κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση δεδομένου ότι (επαναλαμβάνουμε) είναι και ο ίδιος πολύ φιλόζωος!!!

Βέβαια ο κ. Χρήστος Κοτζαηλίας δεν βγήκε αλώβητος απο την επίθεση αυτή, αφού έχει σοβαρά τραύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα, και επιπλέον 2 κατάγματα στο αριστερό του πόδι.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Kapa-News με συγγενείς του μάθαμε ότι ο κ. Κοτζαηλίας, δεν θ' αφήσει έτσι το θέμα. Μόλις αναρρώσει και επιστρέψει στην Γερμανία, όπου ζει και εργάζεται, θα κινηθεί νομικά κατα παντός υπευθύνου, και θα διεκδικήσει το δίκιο του. Και όχι αδίκως φυσικά.

Δείτε τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες απο τα τραύματα που του προκάλεσαν τα αδέσποτα σκυλιά με την επίθεσή τους:











Το Kapa-News θα συνεχίσει το ρεπορτάζ για το θέμα και  ότι νεώτερο προκύψει θα το διαβάσετε σύντομα...






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια