Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για εξετάσεις άδειας άσκησης επαγγέλματος ραδιοτεχνίτη

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος ραδιοτεχνίτη θα πραγματοποιηθούν στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης (κτίριο πρώην Α΄ ΚΤΕΟ, 1ος όροφος), το διήμερο 7 και 8 Μαρτίου 2019, με ώρα έναρξης τις 9 το πρωί.

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 7 Φεβρουαρίου 2019 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2019.

Την ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι τα παρακάτω:

1.       Αίτηση.
2.       Επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου.
3.       Τρεις ( 3 ) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.
4.       Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο ενδιαφερόμενος δηλώνει:
«είμαι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης οδός: ………… δεν υπόκειμαι στις στερήσεις από αμετάκλητη  καταδίκη για ανυποταξία ή λιποταξία και δεν έχω υποβάλει δικαιολογητικά για την αναγγελία έναρξης άσκησης επαγγέλματος ραδιοτεχνίτη σε άλλη υπηρεσία της χώρας ».
5.   Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
6. Ανταποδοτικό τέλος 6,00 € (αρ. λογαρ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  6215-030024-719 – κατάθεση τέλους στο ταμείο, ή στα μηχανήματα easy pay, ή μέσω winbanking) με καταχωρημένο το ονοματεπώνυμο του αιτούντος/της αιτούσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310 789 397.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.