HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χρήστος Γιαννούλης! Ο... φέρελπις περιφερειάρχης μας βγήκε... ανορθόγραφος! 30 χρόνια δημοσιογράφος, διευθυντής στην ΕΡΤ3, υποψήφιος δήμαρχος και τώρα υποψήφιος περιφερειάρχης... και κάνει σοβαρά ορθογραφικά λάθη. Πάντως το "φασισταριό" το είπε σωστά...

Καλημέρα τα παιδιά τα καλά, και καλή εβδομάδα! Ρε παιδιά, αυτοί θα με τρελάνουν! Δεν τους προλαβαίνω! Τι βομβαρδισμός είναι αυτός!  Χαμός...!!!

Χρήστος Γιαννούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Με 30 χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη! Με διευθυντικές θέσεις! Με βαρύγδουπο στυλ και αλαζονικό ύφος! Ο κριτής των πάντων! Οκ, μπράβο του και μαγκιά του, αυτόν διάλεξε ο Σύριζα για να ηγηθεί του περιφερειακού του ψηφοδελτίου.  Το καταλαβαίνω. Το δέχομαι.

Εδώ και λίγες μέρες (απο Τζανακόπουλο και εδώ δηλαδή) ο Χρήστος θυμήθηκε και πάλι την Κατερίνη! Μία που ήρθε με τον Τζανακόπουλο και αποκάλεσε τους διαδηλωτές "φασισταριό" (μετά πήγε να το ανακαλέσει με στυλ Στάθη Ψάλτη, όπως πολύ εύστοχα παρουσίασε ο Βαγγέλης εδώ). 

Μία έδωσε συνέντευξη στην Ελίνα τη Διαμαντοπούλου, που είχε έναν κακό λόγο για όλους εκτός από τον Σάββα. Και τσουπ απαντάει και σε κείμενο δικό μου στο FB, σχολιάζοντας...ανορθόγραφα!

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:



Απευθύνεται σε δεύτερο πληθυντικό... "εσείς κάνετε"... αλλά δεν ξέρει να γράψει το οφείλετε με "ε", το γράφει με "αι", "οφείλεται"... το ίδιο και το "νομίζεται", που κανονικά είναι "νομίζετε".

Κύριε Χρήστο! Δεν ξέρετε βασικούς κανόνες ορθογραφίας; Και δεν είναι πως είστε κάποιος μηχανικός, λογιστής ή πιλότος αεροπλάνων! Δημοσιογράφος είστε, προβάλλεστε και ως ένας εκ των κορυφαίων. Ανορθόγραφος δημοσιογράφος; Ανορθόγραφος περιφερειάρχης αύριο αν εκλεγείς; Ή έστω περιφερειακός σύμβουλος, αν δεν εκλεγείτε; Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Εμείς οφείλουμε
Εσείς οφείλετε
Αυτοί οφείλουν

Εμείς νομίζουμε
Εσείς νομίζετε 
Αυτοί νομίζουν

Κύριε Χρήστο, αντί να μας κουνάτε το δάκτυλο και να αποκαλείτε "φασισταριό" όποιον διαφωνεί με τη γνώμη σας για τις Πρέσπες, ίσως θα ήταν φρόνιμο να ξαναδείτε κάποια άλλα πράγματα...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Συνέντευξη Γιαννούλη στην Ελίνα Διαμαντοπούλου. Επίθεση σε Λιακόπουλο και Κουκοδήμο. Απορία γιατί ο Νταντάμης δεν χαίρεται με τη στήριξη Σύριζα. Έμμεσα καρφιά στους Συριζαίους βουλευτές. Πόσες κατηγορίες εξαπέλυσε εναντίον του Χιονίδη; Καμία, όπως και το 2014... Τι λέει ο Κυριακίδης;


Πρώτη γραμμή στον Τζανακόπουλο ο Γκούνας και ο Χατζηιωαννίδης από το ψηφοδέλτιο Νταντάμη. Ο Γιώργος και οι συριζαίοι του συνδυασμού του συμφωνούν με τον Χρήστο Γιαννούλη που θεωρεί όσους διαδηλώνουν για τη Μακεδονία ως "φασισταριό"; Χαρές για τους δεξιούς του ψηφοδελτίου!

Καλώς μου τον, καλώς μου τον! Ο Χρήστος ο Γιαννούλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης το 2014 που εξαφανίστηκε λίγο μετά τις εκλογές, εμφανίστηκε και πάλι! Αυτή τη φορά θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης! Θα κατέβει κανονικά μαζί του ο Κώστας ο Μανιάτης; Χαίρονται οι Συριζαίοι της Πιερίας με την επιλογή του; Τι λέει ο Γιώργος ο Κυριακίδης; Πώς θα διαχειριστεί ο Χρήστος την κατάρρευση του Σύριζα λόγω των Πρεσπών;

Όσοι προσπαθούν να «χτίσουν» πολιτικές καριέρες στην πλάτης της Σοφίας, εκμεταλλευόμενοι την επιτυχημένη διοίκηση της όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ γελασμένοι.

Σε διορθωτικές κινήσεις προχωράει το κόμμα στη ΝΟΔΕ Πιερίας. Ποιος ή ποιοι τομεάρχες αντικαθίστανται; Πότε και γιατί;

Η αθέατη κόντρα των δημοτικών εκλογών. Φίλιππος Ηλιάδης - Νίκος Μακρίδης. Ανελέητη μάχη ανάμεσα στους 2 παλιούς συνεργάτες. Θα κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα του Λιακόπουλου και του Χιονίδη;

Γιώργος Κυριακίδης: "Μέντορας" ή "ψυχρός πολιτικός εκτελεστής"; Σε 2 μέρες δίνει χειραψία με 2 διαφορετικούς υποψηφίους δημάρχους. Την Κυριακή με τον Χιονίδη (για να ξέρουν όλοι υπάρχει ανοικτή γραμμή;) και τη Δευτέρα με τον Νταντάμη (για να ξέρουν όλοι από που παίρνει εντολές;)

Διακήρυξη Αρχών και Θέσεων του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Πύδνας-Κολινδρού Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής Δημητρίου Αθ. Ζαφείρη.


Καλώς ήρθε το δολάριο! Ο Γιώργος Νταντάμης μαζεύει 250 – 500 Ευρώ από τους συμβούλους του! Θα τα χρησιμοποιήσει στην προεκλογική του εκστρατεία, δεν θα τα δώσει στον Σύριζα. Ο Σάββας όμως δεν ζητάει! Ο Κώστας επίσης δεν νομίζω να τους ζητάει... Ούτε και ο Θανάσης...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια