HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοφία Μαυρίδου: «Εμείς προχωράμε μαζί..». Δηλώνει έτοιμη και συνειδητοποιημένη και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με σταυρό αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει το έργο της.


Επίσημα ανακοίνωσε εχθές το απόγευμα η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου την έναρξη της προεκλογικής της εκστρατείας με την φωτογραφία που βλέπετε και το παρακάτω κείμενο:

Συνεχίζω τον αγώνα μου στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση γιατί ΑΓΑΠΩ τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.ΤΩΡΑ διεκδικώ την ψήφο ΣΑΣ με σταυρό.!!!
#Pieria #Sofia2019

Η ανάρτηση της κ. Μαυρίδου:




Σχόλιο Kapa News: Φαίνεται από την δήλωσή της , σίγουρη, με αυτοπεποίθηση, απόλυτα συνειδητοποιημένη και με τον αέρα της επιτυχημένης της τελευταίας θητείας της, έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των Πιεριέων και μάλιστα με σταυρό αυτή την φορά! Προφανώς και γνωρίζει κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους, και γι’ αυτό στους αντιπάλους και τους αντίζηλούς της μοιράζει ως απάντηση συνεχώς, χαμόγελα με νόημα… Θυμηθείτε το αυτό το βράδυ των εκλογών…






Διαβάστε:

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, γυναίκα, μητέρα, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τόσο απλά!

Σοφία Μαυρίδου: «Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος δεν φοβάται το ρίσκο»

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….

Όσοι προσπαθούν να «χτίσουν» πολιτικές καριέρες στην πλάτης της Σοφίας, εκμεταλλευόμενοι την επιτυχημένη διοίκηση της όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ γελασμένοι.

«Χρόνια Πολλά, με υγεία και γεμάτα επιτυχίες» κ. Σοφία Μαυρίδου. Διπλές ευχές, διπλές χαρές, διπλές και τρίδιπλες επιτυχίες!!!

Περισσότερα άρθρα για την Σοφία Μαυρίδου με κλικ εδώ...




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια