HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το διακύβευμα της Κυριακής! (άποψη του Θωμά Αναστασιάδη)

Δεν ξέρω αν ποτέ στο παρελθόν είχε φτάσει σε τόση εσχατιά κάποια προεκλογική περίοδος, αλλά σίγουρα αυτό που ζούμε είναι εμετικό και αποκρουστικό. Ακούμε για λεφτά και υποσχέσεις.... βλέπουμε υποψηφίους να κατεβάζουν δημοσιεύματα που είχαν ανεβάσει μέρες πριν για να μην φανούν ανακόλουθοι, κωλοτούμπες, ανθρώπους να γλύφουν εκεί που έφτυναν. 

Θα μείνω έξω απο όλο αυτό και τουλάχιστον προσωπικά με ενδιαφέρουν τα πεπραγμένα και το μέλλον της Δήμου μας, της πόλης που ζουμε εμείς και τα παιδιά μας. 

Το διακύβευμα για εμένα είναι μόνο ένα. Χιονίδης ή Κουκοδήμος; Άλλωστε την Κυριακή θα υπάρχουν μόνο 5 επιλογές. Αποχή, Λευκό, άκυρο, Κουκοδήμος, Χιονίδης.

Είμαι υπέρ του να ακούω ή να λέω τους λόγους που ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε κάποιον και όχι τους λόγους που ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσουμε κάποιον. Διδάχτηκα από το πρόσφατο παρελθόν όπου η καταψήφιση κάποιου είχε χειρότερα αποτελέσματα. 

Θα σας πω λοιπόν γιατί μεταξύ των 5 επιλογών, θεωρώ ότι ο Χιονίδης είναι η καλύτερη επιλογή, κατά την γνώμη μου πάντα.

1)      Γιατί η πόλη μου είναι καθαρή. Βλέπω καθημερινά να καθαρίζονται οι δρόμοι, να περισυλλέγονται τα σκουπίδια από τους κάδους και κυρίως επειδή πηγαίνω σε άλλες πόλεις συγκρίνω και κατανοώ ότι ζω σε μια καθαρή πόλη.

2)      Γιατί όταν σε άλλες πόλεις τα σχολεία δεν είχαν πετρέλαιο να βάλουν, στον Δήμο μας χτιζόταν 3 ολοκαίνουρια σχολεία. Δεν ξεχνώ επίσης ότι παλιά είχαμε διπλο-βάρδιες στα σχολεία, ενώ τώρα είναι όλα μόνο πρωί.

3)      Γιατί έπεσαν 90% τα τροχαία εντός πόλης με τα κυκλάκια που δημιουργήθηκαν και βλέπω σήμερα άλλες πόλεις να μας αντιγράφουν.

4)      Γιατί η διοίκηση Χιονίδη ολοκλήρωσε τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ και οι παραλίες μας, διατήρησαν την αξία τους η οποία θα είχε υποβαθμιστεί εάν δεν γινότανε έργα υποδομής.

5)      Γιατί η πόλη μου γέμισε πράσινο. Γιατί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και όχι μόνο, βλέπω δέντρα δεξιά και αριστερά και την μέθοδο αυτή με την φύτευση δέντρων πάνω στην άσφαλτο την αντιγράφουν σήμερα άλλες πόλεις.

6)      Γιατί παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ζήσαμε φέτος τον χειμώνα, η Κατερίνη ‘’κράτησε’’ , δεν πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά, δεν έκλεισαν δρόμοι από τις χιονοπτώσεις. Τα δελτία ειδήσεων γέμισαν από δυσάρεστες καταστάσεις που συνέβησαν σε άλλες πόλεις, όχι όμως στην Κατερίνη.

7)      Γιατί τα Χριστούγεννα πήγαινα τα παιδιά μου στα Τρίκαλα και στην Δράμα, ενώ τώρα ΜΕΝΟΥΜΕ Κατερίνη. Το Πάρκο Των Χρωμάτων μπορεί και πρέπει να αναβαθμιστεί. Έγινε όμως επι θητείας Χιονίδη.

8 ) Γιατί ένας από τους κοινά αποδεκτά, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ Δημάρχους των Τρικάλων, έπλεξε το εγκώμιο του Σάββα Χιονίδη και δήλωσε ότι εάν έμενε στην Κατερίνη, αυτόν θα ψήφιζε.

9)   Γιατί ενώ διοίκησε τον Δήμο Κατερίνης τα πιο δύσκολα χρόνια της οικονομικής πτώχευσης της χώρας μας, στην Κατερίνη δεν καταλάβαμε ότι υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα ή έλλειψη. Όλοι καταλάβαμε διαφορά στην τσέπη μας, στον τρόπο ζωής μας, αλλά δεν καταλάβαμε έλλειψη στις παροχές του Δήμου μας.

11)   Γιατί ο Δήμος Κατερίνης είναι μεταξύ των καλύτερων Δήμων σε απορρόφηση κονδυλίων .

12)   Γιατί δεν ανέβηκαν όλα αυτά τα χρόνια τα Δημοτικά τέλη, ούτε 1 ευρώ.

13)   Γιατί δεν συγκρίνω τον Σάββα Χιονίδη με κάποιον ιδεατό Δήμαρχο που θα ήθελα να έχω και μπορώ να σας τον περιγράψω. Συγκρίνω τον Σάββα με τον άλλο υποψήφιο και βλέπω σημαντικά πλεονεκτήματα.

14) Γιατί βλέπω εκατοντάδες παιδάκια με τις οικογένειες τους, να κατακλύζουν κάθε απόγευμα την Πλατεία Μακεδονίας και την Πλατεία Δημαρχείου, στους νέους χώρους πρασίνου και τις παιδικές χαρές.

16)   Γιατί το πατρικό μου σπίτι είναι στο υδραγωγείο και σήμερα μπορώ να πάω μέχρι την άλλη άκρη της πόλης, στο γήπεδο του Πιερικού περπατώντας σε πεζοδρόμια.

17)   Γιατί γέμισε η πόλη πολύχρωμα παγκάκια, πεζοδρόμια με κυβόλιθους , πολλές αναπλάσεις, φως παντού και ΣΥΓΚΡΙΝΩ με τις άλλες πόλεις που πηγαίνω.

18)   Γιατί ο Σάββας Χιονίδης είναι αυτοδιοικητικός. Γιατι πιστεύω ότι δεν είναι όλοι για όλα. Γιατί είναι εργασιομανής. Γιατί ξέρω και τα καλά του και τα στραβά του. 

19)   Γιατι δεν είναι εποχές για πειράματα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ΟΥΤΕ 1 ώρα δουλειάς. Γιατί δεν φτάνει μόνο να εκλεγεί κανείς, αλλά να είναι έτοιμος να διοικήσει.

20)   Γιατί ΑΥΤΟΝ τον Δήμαρχο, πλαισιώσαμε νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και μπορούμε να κάνουμε ΑΚΟΜΑ περισσότερα.

Κάποιοι θα πουν ότι αυτά είναι αυτονόητα. Σκεφτείτε πόσα πράγματα θεωρούμε αυτονόητα στην ζωή και τελικά όμως δεν είναι. Δεν είναι αυτονόητο ως Έλληνες το 2019 να έχουμε καλό σύστημα υγείας, να έχουμε εργασία, να μην υπάρχουν άστεγοι, να νιώθουμε ασφάλεια; Και όμως δεν έχουμε τίποτε απο όλα αυτά. Τίποτε στην ζωή δεν είναι αυτονόητο και ενίοτε εκτιμούμε κάτι όταν το χάνουμε...

Σε λίγες ημέρες θα προσέλθουμε στις κάλπες να εκλέξουμε τον ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ καλύτερο Δήμαρχο. 

Ελέγξτε πεπραγμένα γιατί μετά την απομάκρυνση απο την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. 

Επι προσωπικού, είτε θα μου δώσετε την δυνατότητα να διοικήσω εάν εκλεγεί ο Χιονίδης, είτε θα είμαι στην αντιπολίτευση. Στην πρώτη περίπτωση θα παράξω έργο, στην δεύτερη θα ασκήσω τα αντιπολιτευτικά μου καθήκοντα. Και στις 2 περιπτώσεις, με φανατισμό. Εσείς θα επιλέξετε που με θεωρείτε πιο παραγωγικό.

Με σεβασμό σε κάθε άποψη,


Αναστασιάδης Θωμάς


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια