Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειακού Σύμβουλου Πιερίας κ. Απόστολου Τζόβα προς τους εκλεγέντες βουλευτές


Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου δίνει ξεκάθαρη εντολή στη Νέα Δημοκρατία και το αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει το τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ θερμά τους εκλεγέντες βουλευτές  Ξενοφώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Σάββα Χιονίδη και Μπέττυ Σκούφα, ενώ παράλληλα εύχομαι καλή δύναμη στο Κοινοβουλευτικό τους έργο, με το βλέμμα τους στραμμένο στην Πιερία, τη «μήτρα» που τους ανέδειξε και τους δίνει τη δυνατότητα να αφήσουν το στίγμα τους. Επίσης συγχαίρω τους πολιτευτές Έφη Μπάσδρα, Σπύρο Κουλκουδίνα και Θεόδωρο Τόνα για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν αλλά και το εξαιρετικό αγώνα που έδωσαν προεκλογικά κι έτσι όλοι μαζί συμβάλλαμε σημαντικά στο εξαιρετικά υψηλό ποσοστό (47,45%) που έλαβε η Νέα Δημοκρατία στην Πιερία.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και η Πιερία περιμένει την στήριξη και τη συμπαράστασή τους.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Απόστολος Τζόβας
Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.