Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θωμάς Αναστασιάδης - Ξεκινάμε!

Η δουλειά του Δημοτικού Συμβούλου δεν πρέπει να είναι μέχρι την ημέρα των εκλογών, απλώς για να εξασφαλίσει μια μετάθεση, κάποιο έμμισθο ή μη αξίωμα στη διοίκηση ή να κάνει «γνωριμίες».

Ο Δημοτικός σύμβουλος έχει πλήθος υποχρεώσεων σύμφωνα με την εγκύκλιο 86/20.8.2019 του Υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε πρόσφατα και δεν αποτελούν δουλειά οι χειραψίες σε χορούς και πανηγύρια και μάλιστα...μόνο προεκλογικά.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, τους πολίτες του Δήμου Κατερίνης, και σας καλώ να δώσουμε νόημα στην πραγματική έννοια του Δημοτικού Συμβούλου. Θέλω και πρέπει να προτείνω, να διεκδικήσω, να υπερασπιστώ, να ελέγξω και να καταγγείλω αυτά για τα οποία εγώ και ΕΣΕΙΣ θέλουμε, χρειαζόμαστε, μας προβληματίζουν.

Θέλω λοιπόν τις προτάσεις και τις καταγγελίες σας, θέλω να μου μεταφέρετε τα προβλήματά σας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος είναι η φωνή σας.

Θέλω να τιμήσω την εμπιστοσύνη των 1071 ανθρώπων που μου έδωσαν έναν σταυρό προτίμησης, τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκαν τον συνδυασμό μας και φυσικά τους πολίτες οι οποίοι δεν μας προτίμησαν αυτή τη φορά και πρέπει να τους πείσουμε για το μέλλον.

Αναμένω τα μηνύματά σας.


Με τιμή,

Θωμάς Αναστασιάδης

Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.