HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πυρετός εργασιών στο Δημαρχείο Κατερίνης!!! Όλα τριγύρω αλλάζουνε… (φωτογραφίες)

Την καλησπέρα μου στην παρέα… Δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει το μελάνι του προχθεσινού μας κειμένου που δημοσιεύσαμε (διαβάστε εδώ: https://www.kapa-news.gr/2019/09/blog-post_25.html) και τσουουουπππ…. Ξεκίνησαν οι πρώτες αλλαγές.

Πετάχτηκα εχθές γύρω στις 12:30 στο Δημαρχείο Κατερίνης που είχα μια δουλειά και αντίκρυσα αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες παιδιά! Ρωτάω εκεί κάποιον γνωστό που δουλεύει στον Δήμο και μου εξήγησε ο άνθρωπος ότι εδώ και 2 μέρες μπήκαν τα μαστόρια μέσα και ξηλώνουν λέει αβέρτα πράγματα, μετακομίζουν γραφεία, και γενικά επικρατεί ένας ψιλο-χαμός. Με συμβούλεψε δε, αν έχω κάποια δουλειά στο που δεν είναι επείγουσα, να φύγω και να ξανα-επιστρέψω σε 2-3 μέρες που θα ησυχάσουν τα πράγματα και θα τελειώσουν οι μετακομίσεις… Έτσι και έκανα.

Με την σειρά μου, σας μεταφέρω την χρήσιμη συμβουλή του υπαλλήλου. Αν δεν έχετε κάποια σοβαρή δουλειά που πρέπει να διεκπεραιωθεί άμεσα στο Δημαρχείο, δώστε τους χρόνο 2-3 μερούλες να τακτοποιηθούν οι άνθρωποι και πάτε αργότερα. Άλλωστε δεν χάθηκε ο κόσμος για 2-3 μέρες… Σωστά;

Αααα… κάτι ακόμη. Ξεχάσετε (εσωτερικά εννοώ) τις υπηρεσίες όπως τις γνωρίζατε. Αλλάζουν αρκετές υπηρεσίες θέσεις(η δμοτική αστυνομία για παράδειγμα πάει στον 1ο όροφο). Οπότε θα πρέπει να ξανασυνηθίσετε στη νέα τάξη πραγμάτων που μπαίνει στον Δήμο. Και εδώ που τα λέμε, λογικό είναι βρε αδερφέ! Νέα διοίκηση, νέα οπτική, φρέσκια ματιά, δεν είναι κακό να βάζουν τους δικούς τους όρους να δουλέψουν οι άνθρωποι. Αρκεί όλο αυτό να έχει θετικό αποτέλεσμα για τον Δήμο… Να τα λέμε και αυτά για να μην μας λέτε κακοπροαίρετους.

Εκτός όμως από νέα χωροταξιακή διαμόρφωση του κτιρίου έχουμε και νέα πρόσωπα πια. Και δεν εννοώ μόνο τους εκλεγμένους… Μιλώ και για νέους συνεργάτες, ειδικούς συμβούλους, κ.λ.π. Νέα ονόματα και πρόσωπα ακούγονται. Κάποια από αυτά τα γνωρίζουμε από την προεκλογική περίοδο βέβαια… Όλα καλά παιδιά! Ο Γιώργος σιγά-σιγά τακτοποιεί τα παιδιά και τ’ ανήψια του στον Δήμο, όπως το περιμέναμε άλλωστε. Βλέπετε το «αίμα νερό δεν γίνεται»… Συνεπής ο Γιώργος στις υποσχέσεις του παιδιά μου και μπράβο του!

Από την άλλη ο Κώστας συνεπής και αυτός στους συνεργάτες του. Μπράβο του και αυτού! Όσοι τον στήριξαν και τον στηρίζουν, παραμένουν δίπλα του και καλά κάνει. Και εδώ που τα λέμε πρόκειται για ανθρώπους που έχουν να δώσουν πράγματα στον Κώστα… Εκεί δεν περιμένουμε εκπλήξεις! Όλα καλά παιδιά!

Άντε να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά και να μπαίνουμε επιτέλους σε ρυθμούς καθημερινότητας, να προχωρήσουμε παρακάτω….

 
Το νέο γραφείο του Δημάρχου στο ισόγειο...

Το νέο γραφείο του Δημάρχου

Το νέο γραφείο του Δημάρχου

Κούτες με φακέλους και διάφορα έγγραφα στους διαδρόμους του 1ου ορόφου στο Δημαρχείο Κατερίνης περιμένουν ν' αρχειοθετηθούν εκ νέου.

Κούτες με φακέλους και διάφορα έγγραφα στους διαδρόμους του 1ου ορόφου στο Δημαρχείο Κατερίνης.

Η χθεσινή εικόνα του 1ου ορόφου στο Δημαρχείο Κατερίνης.

Η κατασκευή του νέου γραφείου του Δημάρχου είναι σ' εξέλιξη...





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια