Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου Θανάση Λιακόπουλε, αλλά….


Αχ βρε Θανάση τι έκανες πάλι; Μπορεί να γιορτάζεις την ονομαστική σου γιορτή σήμερα, και Χρόνια σου Πολλά δηλαδή και με υγεία, αλλά εγώ θα σου τα «ψάλλω» λίγο.

Γιατί πειράζεις τον κ. Γιώργο συνέχεια; Τι σου ‘κανε ο άνθρωπος και τον νευρίασες πάλι; Δεν προσέχεις όμως καθόλου, Θανάση…  

Εντάξει. Κάποιοι υποψήφιοι του κ. Νταντάμη έτυχε να πάνε στα Τρίκαλα κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων όπου λειτουργούσαν οι «Γωνιές των Χριστουγέννων» εδώ στην Κατερίνη. Ε και; Τι σημαίνει αυτό; Ότι απαξίωσαν τις «Γωνίες» και γι’ αυτό δεν «έτρεξε» η όλη φάση φέτος;

Εντάξει. Έβγαλαν και μερικές σέλφι και τις δημοσίευσαν στο Facebook. Ε, και; Λες και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν πήγε καλά η εορταστική περίοδος για την Κατερίνη!

Και στο κάτω-κάτω της γραφής αγαπητέ Θανάση, μπορεί να υπήρχε κάποιος άλλος λόγος, σοβαρός λόγος δηλαδή, που πήγαν οι άνθρωποι και έβγαλαν σέλφι στα Τρίκαλα. Το ξέρεις; Δεν το ξέρεις… Αμέσως να κριτικάρεις όμως… Δεν ρωτάς πρώτα. Βιάζεσαι και βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα!

Νομίζω αγαπητέ Θανάση, πως ο Γιώργος έχει τα δίκια του… Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που βγαίνεις να πεις κάτι είτε γραπτώς, είτε προφορικώς, τον εκνευρίζεις και τον κάνεις ν΄ απαντάει άσχημα σε σένα, με αποτέλεσμα να του χαλάς την εικόνα. Δεν ξέρω…


Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι παλιό μεταξύ σας και είναι άλυτο μέχρι στιγμής, και δεν μπορώ να καταλάβω κιόλας τι είναι αυτό… Να είναι από τις εκλογές; Δεν πιστεύω… Αλίμονο να κρατάει ακόμη κακίες από τότε. Ο κ. Γιώργος είναι ανώτερος άνθρωπος και αυτά τα θέματα τα έχει ξεπερασμένα… Κάτι άλλο θα είναι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι.

Και τις προάλλες στο Δημοτικό Συμβούλιο, πάλι μαζί σου τα ‘βαλε. Όσο το σκέφτομαι δηλαδή, τόσο αρχίζω να πιστεύω ότι έχω δίκιο. Κάτι υπάρχει άλυτο μεταξύ σας… Τέλος πάντων. Θα σε παρακαλέσω να μην μου στενοχωρείς τον κ. Γιώργο άλλο, αγαπητέ Θανάση. Κάντο σαν χάρη σε μένα. Εντάξει;

Τώρα για τα υπόλοιπα της χθεσινής σου δημόσιας επιστολής (διαβάστε εδώ), δεν έχω και πολλά να σχολιάσω. Κι εγώ όπως όλοι μας θα περιμένω υπομονετικά τον απολογισμό. Γιατί αγαπητέ Θανάση, θα γίνει απολογισμός. Να είσαι σίγουρος γι΄αυτό. Ο Δήμαρχος το λέει σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει: «Όλα στο φως θα γίνονται από δω και πέρα…»! Κι εγώ τον Κώστα τον πιστεύω!

Κάνε λοιπόν λίγο υπομονή και θα δεις. Όλα τα ερωτήματά σου θ’ απαντηθούν! Και αν δεν απαντηθούν, πάλι εδώ είμαστε…Πέτρος Σταθακόπουλος.-Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους ανέλαβε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης! Καλορίζοκος, σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία στο έργο του!!!
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.