Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γρήγορα αντανακλαστικά και άμεση ανταπόκριση του Δήμου στη δημοσίευση της Kapa News για την βλάβη νερού στην Ράχη Πιερίας! Συγχαρητήρια!

Δεν πέρασε ούτε μια ώρα από τότε που ανέβηκε σήμερα το πρωί στις 9:30 η ανάρτηση με την καταγγελία κατοίκου της Ράχης Πιερίας για την διαρροή νερού (διαβάστε εδώ) και η ΔΕΥΑΚ έστειλε αμέσως συνεργείο να επιληφθεί του θέματος και να διορθώσει την βλάβη!

Ήδη αυτή την ώρα το συνεργείο εργάζεται πάνω στην βλάβη, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες:
Θα πρέπει, μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, να δώσουμε (ως μέσο) συγχαρητήρια στις υπηρεσίες του Δήμου, όχι γιατί απλά έπραξαν το αυτονόητο, αλλά κυρίως γιατί έχουν τ’ αυτιά και τα μάτια τους ανοικτά και στραμμένα προς την τοπική κοινωνία και την αφουγκράζονται.

Αυτό από μόνο του δείχνει μια ευαισθησία, καλή θέληση και κυρίως ως μήνυμα είναι ελπιδοφόρο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσει όλο αυτό.Η συντακτική ομάδα της Kapa News.-Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.