Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αίγιο: Πρόστιμο 150 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων για την περιφορά εικόνας με αγροτικό

Με αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο 150 ευρώ τιμωρήθηκε ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που συμμετείχε στην περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο, προστάτιδα της πόλης και πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας.

Σύμφωνα με το aigialeiapress.com, όταν τελείωσε η περιφορά η αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες από το αγροτικό καθώς σύμφωνα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος δεν μετέφερε αγροτικά προϊόντα και δεν είχε άδεια για μεταφορά εικόνων στην καρότσα. Παράλληλα επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στο αγροτικό επέβαινε και ο τοπικός μητροπολίτης Ιερώνυμος.Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκαν και σε περίπου δέκα πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Να τον χαίρεστε τον διοικητή σας. Απλά να θυμάται, όποιος δεν πάει με τον Θεό πάει με τον Διάολο. Καλά να περάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμαθα για το συμβάν κι έπεσα από τα σύννεφα!!!Τελικά κάποιοι τιμούν την στολή που φορούν και κάποιοι την ξεφτιλίζουν!!Η Παναγία να προστατεύει τον τόπο σας και βοήθεια σε όσους την τίμησαν με δέος και σεβασμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.