Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σ’ ετοιμότητα το Νοσοκομείο Κατερίνης για ν’ αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό – Στις 20 Απριλίου περιμένουμε κορύφωση

Έτοιμο, σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και ανθρώπινο δυναμικό (γιατροί και νοσηλευτές) φαίνεται να είναι το Νοσοκομείο Κατερίνης ώστε ν’ αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.
Ο Διευθυντής ΕΣΥ Παθολογίας και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης έχει αναλάβει τη διαχείριση και νοσηλεία των κρουσμάτων κορωνοϊού με απόφαση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Γιώργου Χατζηγεωργίου, και δηλώνει έτοιμος να το κάνει.

Μπορεί μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μην είναι πολλά στην Πιερία και να μην φτάνουν διψήφιο αριθμό, ωστόσο αναμένεται η κορύφωση να γίνει γύρω στις 20 Απριλίου, βάσει σχετικής μελέτης.

Γι’ αυτό έχει ετοιμαστεί και εξοπλιστεί ανάλογα ο τρίτος όροφος του Νοσοκομείου Κατερίνης. Εκεί πλέον θα φιλοξενούνται και θα νοσηλεύονται τα περιστατικά της νόσου, ενώ τα βαριά περιστατικά θα προωθούνται σε νοσοκομεία αναφορά της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, μέχρι στιγμής, η κατάσταση, όπως δηλώνει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο κ. Τσανικίδης, είναι απολύτως διαχειρίσιμη.Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.