HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σ’ ετοιμότητα το Νοσοκομείο Κατερίνης για ν’ αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό – Στις 20 Απριλίου περιμένουμε κορύφωση

Έτοιμο, σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και ανθρώπινο δυναμικό (γιατροί και νοσηλευτές) φαίνεται να είναι το Νοσοκομείο Κατερίνης ώστε ν’ αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.
Ο Διευθυντής ΕΣΥ Παθολογίας και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης έχει αναλάβει τη διαχείριση και νοσηλεία των κρουσμάτων κορωνοϊού με απόφαση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Γιώργου Χατζηγεωργίου, και δηλώνει έτοιμος να το κάνει.

Μπορεί μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μην είναι πολλά στην Πιερία και να μην φτάνουν διψήφιο αριθμό, ωστόσο αναμένεται η κορύφωση να γίνει γύρω στις 20 Απριλίου, βάσει σχετικής μελέτης.

Γι’ αυτό έχει ετοιμαστεί και εξοπλιστεί ανάλογα ο τρίτος όροφος του Νοσοκομείου Κατερίνης. Εκεί πλέον θα φιλοξενούνται και θα νοσηλεύονται τα περιστατικά της νόσου, ενώ τα βαριά περιστατικά θα προωθούνται σε νοσοκομεία αναφορά της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, μέχρι στιγμής, η κατάσταση, όπως δηλώνει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο κ. Τσανικίδης, είναι απολύτως διαχειρίσιμη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια