Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η πολυτονική ορχήστρα Κατερίνης ξαναχτύπησε με νέο τραγούδι και αυτή την φορά με την φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη

Την 1η Απριλίου η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης είχε πρωτοτυπήσει δημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου έδειχνε τα μέλης της να «προβάρουν» ένα τραγούδι ο καθένας με τ’ όργανό του και απ’ τον χώρο του, σεβόμενοι τα μέτρα της κυβέρνησης για την γενική καραντίνα. (Δείτε εδώ)

Σήμερα, 18 ημέρες αργότερα, η πολυτονική ορχήστρα Κατερίνης ξαναεμφανίστηκε, στο ίδιο μοτίβο και σκηνικό, με την διαφορά ότι είχε και τραγουδιστή τοη γνωστό κ. Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος πριν ξεκινήσει να τραγουδάει έστειλε τις πασχαλινές του ευχές σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το απολαυστικό αυτό νέο βίντεο της Πολυτονική Ορχήστρας:Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.