HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις, από την Fifteen Car Care



Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όλες σας τις απορίες σχετικά με έναν βιοκαθαρισμός ή "βιολογικό καθαρισμό" όπως συνηθίζεται να λέγεται αυτοκινήτου.

Τι είναι όμως ο βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου;

Είναι ένας βαθύτερος καθαρισμός του εσωτερικού του αυτοκινήτου με ειδικά μηχανήματα αναρρόφησης υγρών και στέρεων σωμάτων από τις επιφάνειες και τα υφάσματα του αυτοκινήτου. Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό, γι'αυτό χρησιμοποιούνται, πέραν των συσκευών και ειδικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά.
Βασικό εργαλείο λοιπόν για έναν βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου είναι η μηχανή extraction.  Η μηχανή μας βοηθάει τόσο στο να απλώσουμε το καθαριστικό μας στις επιφάνειες και τα υφάσματα όσο και για να το μαζέψουμε μετά μαζί με την όποια βρωμιά έχει καθαρίσει.
Είναι απαραίτητος ένας βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου;
Το τυπικό καθάρισμα του αυτοκινήτου, που αρκετοί από εμάς κάνουμε πολλές φορές  μόνοι μας, κάνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας να δείχνει καθαρό και λαμπερό, ωστόσο όμως δεν είναι αρκετό για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουμε τα κατάλληλα μέσα για να το επιτύχουμε.
Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί, όπως βακτήρια, ακάραια κ.α. εισχωρούν στις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα μια κοινή σκούπα να μην μπορεί να τα απομακρύνει. Εκεί έρχεται η αναγκαιότητα ενός βιοκαθαρισμού. Για να μπορέσουμε λοιπόν να καταπολεμήσουμε όλους αυτούς τους παθογόνους μικροοργανισμούς, και όχι μόνο, χρειαζόμαστε έναν ολοκληρωμένο βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου, όπου με τα κατάλληλα μηχανήματα και καθαριστικά θα γίνει ένας ενδελεχής καθαρισμός σε βάθος.

Μπορώ να κάνω μόνος μου βιοκαθαρισμό στο αυτοκίνητο;
Η απάντηση είναι όχι. Ο βιοκαθαρισμός απαιτεί ειδικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά και εξειδικευμένα μηχανήματα για να πραγματοποιηθεί σωστά.
Επίσης η απόπειρα πλυσίματος ενός καθίσματος ή μιας ταπετσαρίας από κάποιον που δεν ξέρει, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα, όπως μούχλα, σημάδια-λεκέδες, ακόμα και ξεκόλλημα ταπετσαρίας.
Γι' αυτό είναι σημαντικό ο βιοκαθαρισμός να εκτελείται από επαγγελματίες, με τη χρήση των απαραίτητων μηχανημάτων και καθαριστικών.
Πόση ώρα διαρκεί ένας βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου;
Η διάρκεια διαφέρει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο. Από μερικές ώρες έως μια ολόκληρη μέρα.
Οι παράγοντες που επηρεάζουν κυρίως την διάρκεια είναι ο όγκος του αυτοκινήτου, η κατάσταση του εσωτερικού, και το είδος του σαλονιού. Δέρμα ή ύφασμα δηλαδή. Ένα αυτοκίνητο με δερμάτινο σαλόνι θα τελειώσει σαφώς πιο γρήγορα αφού η διαδικασία στεγνώματος απαιτεί μερικά λεπτά, σε αντίθεση με το ύφασμα που απαιτεί ώρες.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται ο βιοκαθαρισμός;
Το ιδανικό είναι να πραγματοποιείται μία με δύο φορές το χρόνο. Αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο όχημα και φυσικά πόσο καλά διατηρούμε αυτή την κατάσταση στο εσωτερικό.
Ένα τυπικό πρόγραμμα συντήρησης με 2 πλυσίματα το μήνα θα κρατήσει σίγουρα το αυτοκίνητο με μια πολύ καλή κατάσταση και ο 1 βιοκαθαρισμός ετησίως θα είναι αρκετός για να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην αρχική του κατάσταση.
Πως μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού για βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου;
Το κατάστημα της Fifteen Car Care λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:30 έως και τις 17:00
Μπορείτε είτε μια επίσκεψη στην έδρα μας 7ης Μεραρχίας 45, είτε τηλεφωνικά στο 6936525202, ακόμα και μέσω των social media Facebook και Instagram.

Fifteen Car Care | 7ης Μεραρχίας 45 | 6936525202 | [email protected]

#FifteenCarCare #CarCare #InteriorBioclean #Labocosmetica #Biocleaning #Katerini #pieria

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια