HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


OikonEnergy: Φυσικό αέριο, πως να συνδεθώ γρήγορα. Tι να προσέξω.

Το Φυσικό Αέριο είναι πλέον πραγματικότητα στην πόλη μας. Το δίκτυο διανομής αερίου χαμηλής πίεσης (4 bar) είναι ενεργό σε διάφορες περιοχές της Κατερίνης.

Η Δημόσια Εταιρεία Διανομής Αερίου (Δ.Ε.Δ.Α.) σύνδεσε μέχρι τώρα αρκετές παροχές (οικίες και πολυκατοικίες), τοποθετώντας τους αντίστοιχους μετρητές.
Αυτή τη στιγμή και όλο τον χειμώνα, ζεστάθηκαν και είχαν ζεστό νερό χρήσης οικονομικά και οικολογικά. Η μείωση κόστους καυσίμου ανέρχεται έως και 50% ,σε σχέση με το πετρέλαιο.
Το έτος 2020 σηματοδοτεί μια καινούρια εποχή με πολλές συνδέσεις και επεκτάσεις του αγωγού σε πολλά σημεία της πόλης μας. Η ΟΙΚΟΝ ΕNERGY A.E., δραστηριοποιείται στον τομέα του φυσικού αερίου, της θέρμανσης ,των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και του παρόχου Ηλεκτρικής ενέργειας και Φυσικού Αερίου. Τα στελέχη της είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, έτοιμοι να σας παρέχουν κάθε είδους πληροφορία και βοήθεια για την συμπλήρωση και την πορεία της αίτησης σύνδεσης.
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης, με έμπειρα συνεργεία (επαγγελματίες υδραυλικοί /ηλεκτρολόγοι).
Στόχος μας είναι η ασφάλεια και η ορθή εκτέλεση των εγκαταστάσεων, βάσει της μελέτης και των κανόνων της τεχνικής, μέχρι το άναμμα και ρύθμιση του λέβητα, την παράδοση του συστήματος σε πλήρη λειτουργία, με όλες τις καλύψεις και οδηγίες χειρισμού από τον χρήστη και το after sale service.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ:
• Προσφορά θέρμανσης με φυσικό αέριο, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και στον χώρο σας.
• Τις έξυπνες καινοτόμες λύσεις, όπως ο απομακρυσμένος έλεγχος της θέρμανσης από το κινητό σας και άλλα συστήματα (Smart Home)
• Το σύστημα αντιστάθμισης καιρικών συνθηκών για μέγιστη οικονομία καυσίμου και θερμική άνεση, προσαρμόζοντας την λειτουργία της θέρμανσης, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία.
• Τα συνδυασμένα πακέτα συμβολαίων παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, με μέγιστο όφελος για τον καταναλωτή.
• Πως θα συμπληρώσω τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή την αίτηση σύνδεσης με τον αγωγό φυσικού αερίου.
Με χαρά σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας για την καλύτερη ενημέρωσή σας για το φυσικό αέριο και τα νέα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.


Oikon Energy

#oikonenergy #fysikoaerio #energia #eksipnasystimata #fisikoaerio #φυσικοαεριο




Διαβάστε ακόμη:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια