Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το φυσικό αέριο είναι γεγονός πλέον στην Κατερίνη! Μάθετε όλα όσα πρέπει γι’ αυτό από την Oikon ENERGY (βίντεο)

Τα μάθατε τα νέα; Το φυσικό αέριο είναι πλέον γεγονός και για την Κατερίνη! Είναι εδώ!

Η Oikon ENERGY ανέλαβε να μας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να το εγκαταστήσει στο σπίτι του, στο διαμέρισμά του ή όπου αλλού το χρειάζεται.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί με την συνέντευξη του διευθυντή του τεχνικού τμήματος της Oikon ENERGY, κ. Νίκου Μαρινόπουλου για να μάθετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες γύρω απ’ αυτό:


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.