Μαινόμενος Ουκρανός χτύπησε αλύπητα ανήλικο που είδε τον πατέρα του να τον βάζουν σηκωτό στο αυτοκίνητο.
Το περιστατικό συνέβη στην Οδησσό και προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων στα social media.
Στο βίντεο διακρίνεται η στιγμή που το μικρό αγόρι προσπαθεί να προβάλλει αντίσταση.
Δείτε βίντεο:
🇺🇦 One of Zelensky's manhunters caught a boy who was throwing stones at his car
— The Other Side Media (@TheOtherSideRu) August 18, 2026
He started choking and slapping the child, who tried to fight back in tears https://t.co/laAgJ3z5L6 pic.twitter.com/TGQn0g9Tak
Ωστόσο, ο υπάλληλος της TCC επιδεικνύει την σωματική του υπεροχή και προβαίνει σε άγρια χτυπήματα εναντίον του.
Ο λόγος; Επειδή, το μικρό αγόρι δεν ήθελε να δει τον πατέρα του να στρατολογηθεί με το ζόρι.
Το περιστατικό προκάλεσε έντονη συζήτηση σε διάφορους λογαριασμούς που δημοσίευσαν και αναπαρήγαγαν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, κάνοντας λόγο για βίαιους τρόπους στρατολόγησης στην Ουκρανία, εξαιτίας της λειψανδρίας.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!