HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φασκιωμένο νεογέννητο βρέθηκε δίπλα σε σκουπίδια - Στην πλάτη του είχε καρφωμένο ένα σκουριασμένο μαχαίρι

Ο γυμναστής Ντιέγκο Σεμπαστιάν Πενάιο περνούσε μετά τη δουλειά του στο συνοικιακό γυμναστήριο στη λεωφόρο Κοστανέρα Ουέστε, στο Μπουένος Άιρες και πήγαινε σπίτι του. Ξαφνικά δίπλα σε έναν κάδοι σκουπιδιών άκουσε ένα κλάμα μωρού.

Αρχικά νόμιζε ότι επρόκειτο για γάτα αλλά όταν πλησίασε διαπίστωσε ότι ήταν ένα νεογέννητο τυλιγμένο σε μια σακούλα. Ο Ντιέγκο τα έχασε και αυθόρμητα πήγε να σηκώσει το μωρό και να το πάρει στην αγκαλιά του.



Τότε είδε κάτι που του πάγωσε το αίμα. Στην πλατούλα του νεογέννητου ήταν καρφωμένο ένα σκουριασμένο μαχαίρι. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία. Σε λίγα λεπτά στο σημεία έφτασαν περιπολικά και ασθενοφόρα.



Το μωράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Φερνάρντο Περέιρο». Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό ήταν κοριτσάκι 2 ημερών μόνο και είχε στο κορμάκι του πολλαπλά τραύματα – επιφανειακά ευτυχώς- από μαχαίρι.

Με επιτυχία κατάφεραν να αφαιρέσουν το σκουριασμένο μαχαίρι από την πλάτη του και τώρα το κοριτσάκι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Μάλιστα λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία κατάφερε α εντοπίσει τη μητέρα του μωρού την οποία και συνέλαβε.



Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια