HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Hλίας Χατζηχριστοδούλου: “Έρχεται δύσκολος χειμώνας. Η επιχειρηματικότητα χρειάζεται άμεση και αποτελεσματική στήριξη...”

Έξω απ' τα δόντια μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στην κάμερα της Kapa WebTV και στην συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, περιγράφοντας τις δυσκολίες που αναμένεται ν' αντιμετωπίσει η επιχειρηματικότητα στην Πιερία.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του, ο κ. Χατζηχριστοδούλου, αναφέρθηκε στα μέτρα που αξήγγηλε η κυβέρνηση για την στήριξη των επιχειρήσεων, τονίζοντας ότι είναι μεν προς την σωστή κατεύθυνση, ωστόσο χρειάζονται ακόμη πιο γενναίες αποφάσεις, και μάλιστα το συντομώτερο δυνατόν.

Σε ότι αφορά την Πιερία, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ανέφερε , πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες του, μ' αιχμή του δόρατος τον εσωτερικό χειμερινό τουρισμό, αφού έχει ήδη προγραμματίσει σε συνεργασία και με άλλους επίσημους φορείς του τόπου, μια ακόμη καμπάνια για να ενισχύσει την Πιερία ως χειμερινό προορισμό.

Τελος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ζήτησε απο τα μέλη και τους επιχειρηματίες της Πιερίας, να είναι ακόμη πιο ενεργοί και να επισκέπτονατι τακτικά το Επιμελητήριο προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και σωστά για όλα τα νέα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ανακοινώνονται συνεχώς αυτό τον καιρό απο την κυβέρνηση, αλλά και απο την Ευρώπη.

Δείτε ολόκληρη της συνέντευξη του κ. Χατζηχριστοδούλου στο βίντεο που ακολουθεί:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια