HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι θα γίνει Δήμαρχε; Πότε θα στολίσεις την πόλη ν’ «ανοίξει» λίγο το μάτι μας και η ψυχή μας που μαύρισε με την καραντίνα;


Ααααχχχ… Θυμάμαι άλλες χρονιές, (πέρυσι για παράδειγμα μην πάτε μακριά) τέτοιον καιρό, ήταν όλη η πόλη φωτισμένη και έσφυζε από ζωή! Για να μην μιλήσω για τους ήχους και τις μυρωδιές που γέμιζαν την ατμόσφαιρα με χαρά και αισιοδοξία!

Φέτος, θα μου πεις τώρα εσύ Δήμαρχε, «τα πράγματα είναι διαφορετικά». Πιο δύσκολα. Συμφωνώ! Πιο στριμωγμένα. Επίσης συμφωνώ! «Τι να την στολίσω ρε Σταθακόπουλε;» θα μου πεις τώρα εσύ Δήμαρχε. «Για ποιόν; Αφού όλοι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας μ’ αυτόν τον παλιο-κορονοϊό!»

Δεν λέω. Δεν έχεις άδικο Δήμαρχε, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε ν’ ανεβάσουμε λίγο την ψυχολογία μας που έχει πάει στα τάρταρα πια! Κάθε μέρα βομβαρδιζόμαστε με δυσάρεστες πληροφορίες. Τετραψήφια νούμερα κρουσμάτων στην Ελλάδα, τριψήφια νούμερα στην Πιερία, διψήφια νούμερα θανάτων από τον covid-19, παράταση του lockdown και άλλα τέτοια θλιβερά! Που νομίζεις θα πάει αυτό; Θα τ’ αφήσουμε να μας πάρει από κάτω; Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι ν’ αλλάξουμε τουλάχιστον την ψυχολογία μας, μπας και γλυτώσουμε την κατάθλιψη ή το εγκεφαλικό;

Κάνε έναν κόπο σε παρακαλώ πολύ, εκ μέρους των συμπολιτών μου σου μιλώ, και ξέρω ότι είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί μου, και βάλε τα παιδιά εκεί στον Δήμο να στολίσουν την πόλη. Να την φωτίσουν κιόλας! Μπορεί να κλεινόμαστε από τις 9 το βράδυ στα σπίτια μας, αλλά χειμώνας είναι. Όπως και να ‘χει, νυχτώνει νωρίς. Κατά τις 17:00 – 18:00. Θα προλάβουμε τουλάχιστον 2-3 ωρίτσες την φωτισμένη χριστουγεννιάτικα πόλη μας.

Άσε που με το που λήξει (προσωρινά λέμε τώρα), το lockdown, θα βγούμε με άλλη ψυχολογία έξω και θα το χαρούμε καλύτερα και περισσότερο φέτος από κάθε άλλη χρονιά!

Γι’ αυτό σου λέω Δήμαρχε… ξεκίνα να στολίζεις την πόλη…


Δείτε ακόμη:











 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια