HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η... “ουρά” όλο και μεγαλώνει έξω απ' το γραφείο του Κουκοδήμου. Είναι σχεδόν όλοι εκεί!


Τα Χριστούγεννα έφτασαν αισίως έξω απ' την πόρτα μας επιτέλους! Κορονοϊός ή όχι, το 2020 έφτασε στο τέλος του. Με όλα όσα μας αξίωσε να ζήσουμε μέσα σ' αυτό το έτος.

Μαζί  όμως σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος του πρώτου μέρους της νέας διοίκησης του Δήμου Κατερίνης που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2019. Και αν όχι τώρα (σε λίγες μέρες δηλαδή), σύντομα (ίσως και σε 2-3 μήνες) θα χρειαστεί ο Κουκοδήμος ν' ανακατέψει ξανά την τράπουλα, και να αλλάξει αντιδημάρχους και προέδρους επιτροπών στην διοίκηση, και λοιπές θέσεις ευθύνης έμμισθες ή άμισθες. 

Δεν γνωρίζουμε φυσικά τι θα κάνει, πόσους δηλαδή θ' αλλάξει, και πόσους θα κρατήσει παραμένοντες, αλλά σίγουρα κάτι θα κάνει. Αυτό το ξέρουν όλοι! Γι' αυτό και η ουρά έξω απ΄ την πόρτα του γραφείου του με τους υποψήφιους δελφίνους, έχει μεγαλώσει τελευταία πολύ.

Εκεί θα τους βρείτε όλους! Και “ανεξαρτητοποιημένους” δημοτικούς συμβούλους, και υποψήφιους προς ανεξαρτητοποίηση δημοτικούς σύμβουλους, και “ξεχασμένους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους”, και “αγανακτισμένους ενεργούς πολίτες”, και διαχειριστές ανώνυμων κατά τα άλλα τοπικών μπλογκς, και κάθε καρυδιάς καρύδι (για να μην επεκταθώ και γίνω κακός).

'Ολοι εκεί για να καταθέσουν τα διαπιστευτήρια τους! Άλλοι με.. πονηρό τρόπο, άλλοι με ήρεμο τρόπο και άλλοι πιο “φασαριόζικοι” κάνουν τα πάντα για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Βέβαια εδώ μιλάμε για τον Κουκοδήμο! Χρόνια στο κουρμπέτι της πολιτικής, με εξαιρετικές γνώσεις ανθρωπογεωγραφίας του τόπου. Το ξέρει το παιχνίδι της πολιτικής καλά, ξέρει να ελίσσεται αλλά ξέρει και να φυλάγεται. Απόδειξη η μακρόχρονη ενασχόλησή του με την πολιτική.

Δεν μιλάει πολύ και δεν ανοίγει τα χαρτιά του.  Ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει, πότε θα το κάνει, και πάνω απ' όλα πως θα το κάνει. Μην έχετε καμιά αμφιβολία γι' αυτό. 

Ένα είναι σίγουρο. Μας ετοιμάζει πολλές πολιτικές εκπλήξεις! Να είστε σίγουροι. 


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια