HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


4) "Ανάβουν τα αίματα μεταξύ Κατανά και Αναστασιάδη! Απάντηση Κατανά: "Φτού και απ' την αρχή"


Αιχμηρότατη απάντηση του κ. Κατανά στην δευτερολογία του κ. Θωμά Αναστασιάδη (διαβάστε εδώ) που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα το απόγευμα. Το γαϊτανάκι συνεχίζεται.

Η απάντηση του κ. Κατανά:


"Κύριε Αναστασιάδη πάλι αδιάβαστος. Διοικητής στη Δομή Κάτω Μηλιάς είμαι.

Όσον αφορά την επέκταση του προγράμματος στη Θεσσαλονίκη έχω απαντήσει στη συνέντευξή μου στην Kapa WebTV (δείτε την συνέντευξή μου εδώ). Εκτός αυτού την Τετάρτη το απόγευμα που είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο σας δόθηκε η ευκαιρία να ρωτήσετε ότι θέλετε αλλά τηρήσατε σιγή ιχθύος. Ξαφνικά την επόμενη το πρωί ήσασταν λαλίστατος στα social media. Πάλι μηδέν ουσία και μόνο παιχνίδι εντυπώσεων.

Σε δύο γραμμές λοιπόν: Το μόνο ‘’κακό’’ που κάνει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης στους δημότες του Δήμου Κατερίνης είναι ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν αφορά το Δήμο μας φέρνοντας σε πρώτη φάση χιλιάδες ευρώ στο Δήμο της Κατερίνης με θέσεις εργασίας και προμήθειες στην τοπική αγορά. Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδρασή σας σε αυτό τον τομέα. Επιχειρηματίας της πόλης είστε και θα έπρεπε τουλάχιστον από συναδελφική αλληλεγγύη να το υποστηρίξετε. Άλλα και ως δημοτικός σύμβουλος, αφού δημότες της πόλης θα απασχοληθούν ως εργαζόμενοι.

Όσον αφορά τους 332 Δήμους και ότι άλλο αναφέρετε θεωρώ ότι κάθε νοήμων άνθρωπος με βασική αντίληψη μπορεί να καταλάβει τη διαφορά που έγραψα στο άρθρο μου και δεν θα το αναλύσω και πάλι

ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ. ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΙΕΣ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΠΑΚ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΕ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. Δεν το είπα ποτέ αλλά τώρα που κατηγορούμε για αυτό πρέπει να το αναφέρω

Η πολυθρόνα των 434€ στην οποία αναφέρεστε είναι η πολυθρόνα την οποία χρησιμοποιούν και κάθονται 24 ώρες το 24ωρο οι υπάλληλοι των ΔΗΠΑΚ στο χώρο που βρίσκεται κάτω από το δημαρχείο και είχε να αλλαχτεί χρόνια. Ο λόγος της αντικατάστασης ήταν η καταστροφή της παλιάς. Εγώ ως πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ σέβομαι το προσωπικό της εταιρίας και θα τους παρέχω ότι είναι δυνατόν για να διευκολύνω το έργο τους. Εύχομαι να δείχνετε την ίδια ευαισθησία στο δικό σας προσωπικό.

Ποτέ δεν υπογράφω κείμενα που δεν είναι δικά μου. Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε. Έχω και τη γνώση και το θάρρος να το κάνω μόνος

Δε θα δεχτώ υποδείξεις από κανέναν για την πολιτική μου πορεία. Αν το θέτετε σαν συμβουλή τότε θα το σκεφτώ και σας ευχαριστώ.

Το πρόγραμμα το αναλαμβάνω γιατί πίστευα (επί ΣΥΡΙΖΑ και επί διοίκησης Πολιτών σε Δράση) και πιστεύω ακράδαντα (επί Νέας Δημοκρατίας και διοίκησης Κουκοδήμου) ότι η λύση είναι αυτή. Δεν άλλαξα ποτέ την άποψη μου και τον τρόπο σκέψης μου.

Υ.Γ. Όσον αφορά για τους ανώτερους μου αφήστε με να κρίνω εγώ που τους γνωρίζω καλύτερα.

Πλήρως ανενημέρωτος κύριε Αναστασιάδη. Με ένα απλό τηλεφώνημα είτε σε εμένα είτε σε κάποιον συνάδελφο σας που συμμετέχει στο ΔΣ της ΔΗΠΑΚ θα σας γλίτωνε από τον κόπο τουλάχιστον του μισού κειμένου


Νικος Κατανας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κατερίνης


Διαβάστε όλο το ιστορικό των επιστολών Αναστασιάδη - Κατανά:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια