HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Πάνος Ταρενίδης σχολιάζει τις φήμες για τις παρενέργειες των εμβολίων, δίνοντας τροφή για σκέψη και προβληματισμό


Το επίκαιρο και πολυσυζητημένο θέμα του εμβολιασμού θέλησε να σχολιάσει στον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός στην πόλη μας γιατρός καρδιολόγος και αντιπρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κατερίνης κ. Πάνος Ταρενίδης, θέτοντας εύστοχα επιχειρήματα, αλλά και τροφή για προβληματισμό.

Ο γιατρός στην ανάρτησή του, παραθέτει αυτούς που αναζητούν στο διαδίκτυο επίμονα τις παρενέργειες του εμβολίου, αλλά όχι τις αντίστοιχες παρενέργειες από τους αερόσακους ή τις ζώνες ασφαλείας.

Μάλιστα ο κ. Ταρενίδης δεν δίστασε να βάλει στην κουβέντα και την προσωπική του εμπειρία με το ατύχημα που είχε πριν από 2 χρόνια (30 Οκτωβρίου 2018) όπου βγαίνοντας από το ιατρείο του, το οποίο βρίσκεται στον πεζόδρομο της Κατερίνης, εκείνο το μεσημέρι παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο κυριολεκτικά τον «πέταξε» αρκετά μέτρα μακριά. (διαβάστε εδώ και εδώ).

Έγραψε λοιπόν για τα εμβόλια ο κ. Πάνος Ταρενίδης:

«ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ : ( επειδή αρκετοί αναζητούν στο διαδίκτυο τις παρενέργειες εμβολιασμού αλλά λίγοι τις αντίστοιχες από αερόσακους , ζώνες ασφαλείας κλπ)

Όπως όλα τα επιστημονικά επιτεύγματα έτσι και με τα εμβόλια ισχύει ότι με τους αερόσακους και τις ζώνες ασφαλείας κλπ .  Υπάρχει πάντα μια απειροελάχιστη πιθανότητα αστοχίας ή παρενέργειας

Εφόσον κάποιος προβληματίζεται και στέκεται στην πιθανότητα 1/ εκατομμύριο και δεν εμβολιάζεται τότε για να έχει συμβατότητα το σκεπτικό του,  θα πρέπει να απενεργοποιήσει τον αερόσακο απο το ΙΧ του ( so simple)

Προσωπικά,  παρά το ότι γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι υπάρχει πιθανότητα 1 / τρις-εκατομμύριο , να σε πατήσει αυτοκίνητο πριν καν προλάβεις να πατήσεις το πόδι σου  στον πεζόδρομο, εξακολουθώ και πηγαίνω καθημερινά στην εργασία μου .

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ»

Η ανάρτησή του:

 


Δείτε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του κ. Πάνου Ταρενίδη στην Kapa WebTV:

Πάνος Ταρενίδης: “Οφείλουμε να προστατεύσουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της πανδημίας”



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια