HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ολοκληρώθηκε η τριήμερη διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε 1650 ωφελούμενες οικογένειες


Τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης διένειμε ο Δήμος Κατερίνης σε 1650 ωφελούμενες οικογένειες που δικαιούνται Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στον χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, στην Ανδρομάχη, το τριήμερο από 24/2 έως 26/2/2021. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τηρήθηκαν με αυστηρότητα οι κανονισμοί υγιεινής και οι οδηγίες - μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι προσέρχονταν στον χώρο φορώντας μάσκες προστασίας και παραμένοντας στο όχημά τους, καθώς η διανομή τροφίμων & βασικής υλικής συνδρομής έγινε με διαδικασίες…..drive through.

«Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ο Δήμος Κατερίνης υλοποιεί προγράμματα χορήγησης τροφίμων και άλλων ειδών σε δημότες οι οποίοι, λόγω της κρίσης που διανύουμε, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Γενικότερα, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόνωσης όσων δημοτών μας, βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική θέση» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνεχάρη τους αιρετούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τον άρτιο συντονισμό της όλης διαδικασίας. 



Ειδικότερα, την ευθύνη και την εποπτεία της διαδικασίας είχαν ο Αντιδήμαρχος  Προγραμματισμού και Τοπικής Ανάπτυξης Γεώργιος Τσιαλός και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Κατανάς.

 




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Για το δήμο πετραλονα δεν δίνουν τεβα,τουλάχιστον σε εμένα που είμαι από 2018 στο τεβα και μέχρι τώρα έχω πάρει 3-4 φορές το τεβα, και έχουμε 2021 και πανδημία, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ,περιμένω πως και πως το τεβα κάντε κάτι γιατί δυστυχώς δεν είμαι μόνο εγώ αλλά υπάρχουν πολύ άνθρωποι που επιφέρουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς 😷😷😷😷😷

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!