HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιάννης Συμεωνίδης: «Αντιμετωπίσαμε μ’ επιτυχία την “Μήδεια” και είμαστε πανέτοιμοι για τον επερχόμενο παγετό! Παραμένουμε σ’ επιφυλακή» (video)


Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης κ. Γιάννης Συμεωνίδης , για τον επιτυχή τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Δήμος Κατερίνης την “Μήδεια” το Σαββατοκύριακο.

O κ. Συμεωνίδης τόνισε πως ο Δήμος είχε ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή την προετοιμασία, αλλά και καθ΄όλη την διάρκεια του τριημέρου, τα συνεργεία του βρισκόταν επι ποδός. Το αποτέλεσμα ήταν να ΜΗΝ κλείσει κανένας δρόμος, και στις αγροτικές περιοχές (κυρίως εκεί που υπήρχαν κτηνοτρόφοι) η μετακίνηση γινόταν ομαλά.

Σ’ ερώτηση μας για το αν ο Δήμος Κατερίνης είναι έτοιμος για τον παγετό που ακολουθεί την “Μήδεια” και που θα διαρκέσει, με βάση την πρόγνωση του καιρού, έως την Τετάρτη, ο κ. Συεωνίδης μας διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Κατερίνης παραμένει σ’ επιφυλακή, και πως συνεργεία του παραμένουν στον δρόμο, ειδικά τις βραδινές αλλά και τις πρώτες πρωϊνές ώρες, όπου το ψύχος είναι δριμύ, με μοναδική αποστολή να ρίχνουν αλάτι στους δρόμους ώστε να μην πιάσουν πάγο.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιώργο Κυριακίδη για την συμβολή του και την πολύτιμη βοήθειά του, όπως επίσης και την Πολιτική Προστασία του Δήμου, τους εργαζόμενους και τους χειριστές των μηχανημάτων που εργάστηκαν σκληρά δίπλα του όλες αυτές τις ημέρες.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Συμεωνίδη:



Δείτε ακόμη:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια