HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σάββας Χιονίδης: “Η Ελλάδα θα νικήσει την πανδημία, και η νίκη αυτή ανηκει στους καθαρά στους έλληνες”


“Πόλεμο” χαρακτήρησε την κατάσταση που ζούμε στην χώρα μας τον τελευταίο χρόνο, ο Βουλευτής Ππιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Χιονίδης, στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa WebTV.

“... η νίκη είναι εδώ! Έρχεται.. Και θα είναι μια νίκη, της Ελλάδας. Δεν είναι του Μητσοτάκη, δεν θείναι της Νέας Δημοκρατίας, είναι μια νίκη της Ελλάδας και της κοινωνίας της!” τόνισε χαρακτηριστηκά ο κ. Χιονίδης.

Τα θέματα της παδνημίας συζήτησε αναλυτικά με τον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, ο Βουλευτής κ. Χιονίδης, αναφερόμενος τόσο στον τρόπο που αντιμετωπίζεται η όλη κατάσταση απο την κυβέρνηση, όσο και για τους εμβολιασμούς και την πορεία τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία του στο θέμα.

Ένα σημαντικό κομμάτι της συνέντευξης που ακολουθεί στο βίντεο, ήταν και η οικονομία. Η σημερινή της κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί απο τον Covid-19, με τα επαναλμβανόμενα lockdown, αλλά και το σχέδιο της κυβέρνησης για την επανεκίννησή της.

Βέβαια δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και σε θέματα που αφορούν την Πιερία, και τις μέχρι σήμερα κινήσεις που έγιναν απο πλευράς του για την βελτίωση ή την λύση τρέχοντων προβλημάτων.

Ο τουρισμός, η αγροτιά, ο πολιτισμός, ήταν μερικά ακόμη απο τα θέματα που συζητήθηκαν και που μπορείτε να δείτε και ν' ακούσετε στο βίντεο. 

Σημαντικό είναι ότι ο κ. Χιονίδης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, και υποσχέθηκε να επανέλθει σύντομα με ευχάριστά νέα για την Πιερία.

Όσο για την συνεργασία του με τους φορείς του τόπου, (Αντιπεριφέρεια, Δήμους, Επιμελητήριο κ.λ.π.) ανέφερε πως έχει πολύ καλή συνεργασία.

Η συνέντευξη του κ. Χιονίδη έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αξίζει να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.


https://www.kapa-webtv.gr/savvas-xionidis-vouleftis-pierias-neas-dimokratias/



Δείτε όλες τις εκπομπές της Kapa WebTV 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια