HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


8.000 ευρώ για διαιτησίες και πληρωμές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, η διοίκηση και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, μετά την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων απέναντι στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΠΑΕ, ανακοίνωσε πως αύριο Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί η μισθοδοσία και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών  της ομάδας.

Ο σύλλογος της Πιερίας κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια σε όλους τομείς και δεν αφήνει καμία οφειλή σε εκκρεμότητα, γι αυτό σήμερα κατατέθηκε το ποσό των 8.000 ευρώ για την εξόφληση διαιτησίας του μήνα Απριλίου.

Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα για την ΠΑΕ Πιερικός και στοιχεία διαχείρισης τα οποία επέβαλε εξ αρχής ο Δήμαρχος Κατερίνης στην διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, εξασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την υγεία που πρέπει να βγάζει ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του και τη σοβαρότητα με την οποία θα πορευτεί η ομάδα της Πιερίας, στο παρόν και το μέλλον! 





Με εκτίμηση


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Καλό το… νοικοκύρεμα των οικονομικών, δε λέω, αλλά δεν μας είπε ο κύριος Δήμαρχος ποιος θα τα πληρώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!