HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Anveto Marketers αποκαλύπτει τα μυστικά από το Α έως το Ω για ένα πετυχημένο e-marketing


Δεν είναι η πανδημία η οποία έχει φέρει τις ηλεκτρονικές πωλήσεις στο προσκήνιο, απλώς ενίσχυσε μία καταναλωτική συμπεριφορά – και εν τέλει συνήθεια – η οποία ούτως ή άλλως γνωρίζει διψήφια ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Συνήθως, οι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες, σε κάθε εποχή, θεωρούν ότι πρέπει να μιμηθούν ένα πετυχημένο μοντέλο για να αναπτυχθούν. Συνεπώς, πολλές μικρές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν να αναπτύξουν ένα ηλεκτρονικό κανάλι πωλήσεων διότι νομίζουν πως πρέπει να έχουν το μέγεθος της Amazon ή του eBay για να πετύχουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εδώ έρχεται η Anveto Marketers να δώσει την λύση στο πρόβλημα. Ο Αντώνης Βατούσιος, ένας από τους ιδρυτές της Anveto Marketers, παραχώρησε συνέντευξη στην Kapa WebTV και μας αποκάλυψε τα μικρά και μεγάλα μυστικά που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε επιχειρηματίας που θέλει να δραστηριοποιηθεί στο Ίντερνετ και να επεκτείνει την επιχείρησή του.

Η συζήτηση που εξελίσσεται στο βίντεο είναι πολύ ενδιαφέρουσα για όποιον επιχειρηματία ποντάρει στην εξωστρέφεια της δουλειάς του και επιθυμεί να την αναπτύξει.



Δείτε όλες τις εκπομπές της Kapa WebTV 


Κώστας Ρέχας: “Δύσκολη η επανεκκίνηση της αγοράς – Καλώ τους Πιεριείς να στηρίξουν την τοπική αγορά τώρα που το χρειάζεται όσο ποτέ!”

Μόνο ΠΑΟΚ #7: Ο Ανδρέας βρίσκει τον πρώτο του χορηγό – Πάλι “τα χώνει” σε διάφορους…

Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος δίνει απαντήσεις για τα νέα του καθήκοντα και δίνει τέλος στις φήμες των τελευταίων ημερών για εκείνον.

Μόνο ΠΑΟΚ #6: Ο Ζαγοράκης, ο Αυγενάκης, ο Μαρινάκης και η… ΕΠΟ

Ευγένιος Παπαδόπουλος: “Εγώ κάνω πολιτική με την καρδιά μου, και όχι ανάλογα με τις συνθήκες”




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια