HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κώστας Κουκοδήμος: “Οι δικαιολογίες πρέπει να σταματήσουν... Περασαν τρισήμιση χρόνια και δεν έγινε απολύτως τίποτα”(βίντεο)


Οξύμωρο και άκρως υποκριτικό χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος το αίτημα της αντιπολίτευσης, απαντώντας παράλληλα στην εισήγηση του κ. Χιονίδη.

Δηλαδή ο Δήμος να προσπαθεί απο την μία να νοικιάσει τα δικά του ακίνητα σε όλο το παραλιακό μέτωπο προκειμένου να φέρει έσοδα στο ταμείο του, και απο την άλλη ν' αρνείται ο ίδιος Δήμος στο κράτος να κάνει το ίδιο στα δικά του ακίνητα για τους ίδιους ακριβώς λόγους, με την δικαιολογία ότι δεν είναι καλά μετρημένα τα οικόπεδα.

Δηλαδή θέλουμε να καθυστερήσουμε άλλα τρισήμιση χρόνια για να έλθει η ανάπτυξη στον τόπο; Αυτό θέλουμε;” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμαρχος.

Σε άλλο σημείο της εισήγησης του ο κ. Κουκοδήμος, απευθυνόμενος στον κ. Χιονίδης είπε: “Δεν γίνεται ν' αυτοακυρώνεστε, όταν λέτε ΝΑΙ σε μια επένδυση στα Πιέρια Όρη, (για τις ανεμογεννήτριες μιλάω) που δεν προσφέρει κανένα όφελος, και καμία θέση εργασίας για τον τόπο, και να λέτεΟΧΙ με δικαιολογίες ότι είναι λάθος μετρημένο το οικόπεδο, σε μια τουριστική επένδυση που θα φέρει έσοδα και στα ταμεία του κράτους, και στον Δήμο, και το σημαντικότερο θα φέρει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος.”


Καταλήγοντας ο Δήμαρχος είπε: “Η διοίκησή μας δεν έχει ούτε αρμοδιότητα, ούτε την δυνατότητα να σταματήσει την διαδικασία εκμίσθωσης που κάνει το κράτος. Και επιπλέον, να το πω ξεκάθαρα, ούτε την πρόθεση...”

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εισήγηση του Δημάρχου στην χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για το θέμα των οικοπέδων στην Καλλιθέα:



Δείτε ακόμη:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια