H Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στην ταυτοποίηση και του τέταρτου δράστη του φρικτού βιασμού της 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα.
Πρόκειται για σεσημασμένο 23χρονο Αφγανό, ο οποίος το απόγευμα της 22ας Ιουνίου είχε προσεγγίσει τη νεαρή γυναίκα έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Ομόνοια και αφού την παρέσυρε σε ένα στενό τη βίασε.
Ακολούθως η νεαρή αναζήτησε τη βοήθεια τριών Πακιστανών που περνούσαν από το σημείο οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν.
Τη μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά. Η 25χρονη βρήκε το κουράγιο να απευθυνθεί στην Αστυνομία με τη βοήθεια των περιοίκων και λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν οι 3 και τελικώς προφυλακίστηκαν οι δύο.
Ο Αφγανός είναι γνωστός στα στέκια της Ομόνοιας αφού πέραν του ποινικού του παρελθόντος έχει μεγάλες αντιπαλότητες με ομοεθνείς του.










0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!